Кулінарія

Гуляш зі свинини з солодким перцем і печерицями

– свинина – 800 гр. ,

– печериці – 300 гр. ,

– червоний болгарський перець – 1 шт. (великий),

– цибуля ріпчаста – 1 шт. ,

– морква – 1 шт. ,

– томатна паста – 1 ст. л. ,

– сіль і чорний мелений перець – за смаком,

– свіжий кріп.

Приготування

1. М’ясо нарізати на невеликі шматочки і обсмажити до рум’яності на соняшниковій олії.

2. Додати до м’яса цибулю, нарізану півкільцями. Обсмажувати м’ясо з цибулею протягом 3 хвилин.

3. Додати в сковорідку болгарський перець, порізаний соломкою і печериці, розрізані навпіл.

4. Через 3 хвилини додати моркву, натерту на крупній тертці, і столову ложку томатної пасти. Перемішати і обсмажувати все разом ще 3 хвилини.

5. Влити 300 мл гарячої кип’яченої води, перемішати, посолити, поперчити і тушкувати протягом 30 – 40 хвилин.

При подачі на стіл посипати подрібненим кропом.