Гуляш зі свинини з солодким перцем і печерицями
– свинина – 800 гр. ,
– печериці – 300 гр. ,
– червоний болгарський перець – 1 шт. (великий),
– цибуля ріпчаста – 1 шт. ,
– морква – 1 шт. ,
– томатна паста – 1 ст. л. ,
– сіль і чорний мелений перець – за смаком,
– свіжий кріп.
Приготування
1. М’ясо нарізати на невеликі шматочки і обсмажити до рум’яності на соняшниковій олії.
2. Додати до м’яса цибулю, нарізану півкільцями. Обсмажувати м’ясо з цибулею протягом 3 хвилин.
3. Додати в сковорідку болгарський перець, порізаний соломкою і печериці, розрізані навпіл.
4. Через 3 хвилини додати моркву, натерту на крупній тертці, і столову ложку томатної пасти. Перемішати і обсмажувати все разом ще 3 хвилини.
5. Влити 300 мл гарячої кип’яченої води, перемішати, посолити, поперчити і тушкувати протягом 30 – 40 хвилин.
При подачі на стіл посипати подрібненим кропом.