Давайте сьогодні пройдемося класикою. А що може бути класичнішим, ніж курочка? Тим більше, в пам’яті виплив просто приголомшливий рецепт курячої грудки, який я підгледіла в одному з європейських ресторанів. Смак виходить просто приголомшливим, пікантним, гострим.
Нам потрібно:
– курей. грудка 600 гр.
– сіль, паприка, прип. для курки до смаку.
– їжа. плівка.
– шинка, за смаком.
– сир, що добре плавиться.
– Томати черрі, за смаком.
– Яйця 3 шт.
– майонез 2 ст.
– Сухий. петрушка 1 ч. л.
– 1 зуб. часнику.
– борошно, пане. сухарі, небагато.
– Розт. олія для смаження, небагато.
Грудку нарізаємо тонкими скибками. Тепер нам необхідно обробити м’ясо приправами: сіллю, паприкою та приправою для курки.
Потім накриваємо м’ясо харчовою плівкою. Методично відбиваємо філе, щоб воно стало максимально м’яким та ніжним.
Нарізаємо шинку, півкільцями. Ці шматки ми кладемо поверх курочки. Виходить дуже апетитний бутерброд, але чи то ще буде! Поверх шинки укладаємо сир.
На сир кладемо чері, що ми покришили кільцями. Звертаємо м’ясо навпіл.
У миску вбиваємо яйця. Додаємо в них майонез, суху петрушку, натираємо часник. Ретельно перемішуємо все віночком. Далі нам необхідно перемішати між собою борошно і панірувальні сухарі.
Обвалюємо м’ясо в сухій суміші, потім обмочуємо в яйця. Саме час посмажити нашу смакоту. Робити це потрібно на сковороді з невеликою кількістю олії. Смажимо на середньому вогні, під кришкою, 7 хвилин.
Перевернувши, смажимо ще 7 хвилин на малому вогні. Як тільки вийде час, розкладаємо м’ясо по порціях, скликаємо всіх до столу, приємного апетиту. друзі!